Akademik Kurul Toplantısı

14 Ekim 2015 Çarşamba 20:25 tarihinde eklendi | 1182 defa okundu

Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı  29 Eylül 2015 Salı günü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet SALTAN, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serdal TERZİ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem ÇETİN ve tüm akademik personelimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Muharrem Zafer ÇAĞLAR, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak sözü üniversitemiz rektörü Prof.Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI’ya bıraktı. Rektör ÇARIKÇI, köklü bir geçmişe sahip olan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun kendisinde yerinin ayrı olduğunu belirterek, Üniversitemizde öğrenci sayısı bakımından Teknik Bilimler MYO’nun  üçüncü sırada yer aldığının vurgusunu yaptı.

Konuşmaların ardından emekli olan yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Metin KÖKLÜ’ye, Rektörümüz Prof.Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI tarafından yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Metin KÖKLÜ Hocamız tarafından da yüksekokulumuza Türk Bayrağı armağan edildi.