20 Kasım 2017 Pazartesi

SDÜ Hayvanları Koruma Topluluğu'ndan TBMYO'ya Teşekkür

27 Şubat 2017 Pazartesi 16:50 tarihinde eklendi | 377 defa okundu

Bu haberdeki içerik SDÜ Hayvanları Koruma Topluluğu sayfasından alıntıdır;

"Bugün bir kez daha anladık sesimizi duyan çok değerli yürekler var. Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Müdürü Zafer ÇAĞLAR’a ve inşaat kulübündeki arkadaşlarımıza ve hocalarımıza çok teşekkür ederiz. Dostlarımız için temsili çok güzel ve kullanışlı kulübe yapmışlar. Ve bu sadece bir başlangıç daha fazla köpek, kedi hatta kuşlar için bile yuvalar yapılacak. SDÜ HAYKOR olarak bizde bu etkinlikte beraberiz. Bizimle birlikte bu yolda devam edeceklerinin sözünü aldık. Bize en içten düşüncelerini açıklayan kapısını açan ve her zaman yanımızda olacağını söyleyen Zafer Çağlar hocamıza tekrar teşekkür ederiz. Umarım Üniversitemizdeki diğer fakültelerden de böyle güzel destekler alırız. Görüşmenin sonunda anladım ki bu zorlu yolculukta güzel yüreklerle emin adımlarla ilerliyoruz. Yanımızda olan herkese teşekkürler."