TBMYO Akademik kurul toplantısı yapıldı

02 Ocak 2017 Pazartesi 15:51 tarihinde eklendi | 386 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yılın son Akademik Kurul toplantısı, 29.12.2016 tarihinde Çetin Büyükvanlı Amfisi’nde yapıldı.

Tüm akademik ve idari personelin katıldığı toplantıda, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. M. Zafer Çağlar, Yüksekokulumuzda yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Yüksekokulumuza TÜBİTAK Projesi ile katkı sağlayan Yrd. Doç. Dr. Bilgehan İlker HARMAN’a Teşekkür Belgesi, ardından emekli olan öğretim elemanlarımızdan Muammer SOYLU’nun plaketi, kendisine ulaştırılmak üzere Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Süha KÜLÇE’ye takdim edildi.

Yüksekokul Müdürü M. Zafer Çağlar, 2017 yılının hayırlı olmasını dileyerek, tüm akademik ve idari personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Akademik Kurul toplantısı, Yüksekokulumuz El Sanatları Bölümü tarafından hazırlanan hediyeliklerin dağıtılması ve tüm personelin topluca çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.