Telefon Şarjınız mı Bitti? TBMYO Kamelya'ya Bekleriz

20 Ocak 2017 Cuma 20:27 tarihinde eklendi | 533 defa okundu

SDÜ Teknik Bilimler MYO'da öğrenci odaklı projeler devam ediliyor. Okulumuzun bahçesinde bulunan kamelyanın çatısına küçük bir güneş enerjisi paneli yerleştirildi. Bir öğrenci projesi olarak gerçekleştirilen bu uygulama ile kamelyada oturan öğrenciler cep telefonlarını şarj edebiliyorlar. Kamelyada 8 adet şarj ünitesi yer alıyor. Panelden elde edilen enerji depolanarak, kamelyanın ve bahçenin gece aydınlatması da ücretsiz olarak yapılıyor. Okulumuzun mekanlarını çok düşük maliyetli projelerle daha kullanışlı kılarak, hem öğrencilerimizin hem de çalışanlarımızın kurumsal aidiyet duygularını artırıyoruz. Projeyi gerçekleştiren öğrencilerimize ve yol gösteren akademik personellerimize teşekkür ederim. Teknik Bilimler MYO üreten bir üniversitenin, üreten bir teknik okuludur.