Trimester Öğrencilerin Dikkatine

12 Eylül 2017 Salı 12:16 tarihinde eklendi | 942 defa okundu

2017-2018 GÜZ DÖNEMİNDE İŞYERİ EĞİTİMİNE ÇIKACAK TRİMESTER ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

İşyeri eğitimine çıkacak öğrencilerin 13 EYLÜL 2017 tarihine kadar aşağıda istenilen belgeleri hazırlayarak bölüm sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.

•  1 Adet başvuru dilekçesi (ders kodu ders adı ve işyeri eğitici personelin adı soyadı, unvanı ve imzası olacak.) Yapı Denetimi için tıklayınız İş sağlığı ve Güvenliği için tıklayınız.
  • 2 Adet Protokol (şirket yetkilisinin imzası - kaşesi ve onayı gereklidir.) Yapı Denetimi için tıklayınız İş sağlığı ve Güvenliği için tıklayınız.
  • 3 Adet Sözleşme  (sözleşme için fotoğraflar yapıştırılıp şirket yetkilisinin imza ve kaşesi ile onaylatılır. Öğrencinin ve işyerinin açık adresi ve telefonları (cep de dâhil) okunaklı olarak görülmelidir.) Yapı Denetimi için tıklayınız İş sağlığı ve Güvenliği için tıklayınız
  • 1 sigorta (sigorta yüksekokulumuz tarafından yapılacağı için, öğrenci sadece kimlik ve ikamet bilgilerini doldurarak imzalayacaktır.) tıklayınız.
  • Akademik Takvim için tıklayınız

Not: İŞKUR ile yapacak olan öğrencilerde yukarıda belirtilen belgelerle başvuru yapacaktır. Aksi takdirde başvuruları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca İŞKUR ile yapacak öğrenciler İŞKUR sözleşmesini getirmesi zorunludur.